Hammaslääkäripalvelut

Tarjoamme yleishammaslääkärin palveluja kuten paikkaukset, juurihoidot, kirurgia, protetiikka, implantit, esteettinen hammashoito, laminaatit, valkaisut. Tältä sivulta saat lisätietoa tarjoamistamme palveluista.

Monipuolinen osaamisemme varmistaa sen, että hoito onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.
Kuusankosken Hammaslääkäriasema on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1983.

Perushammashoito

Perushammashoito on ydinosaamistamme. Palveluihimme kuuluu tarkastus, puhdistus, hampaiden paikkaus, tulehdusten hoito ja hammaskiven poisto. Tarkastuksen perusteella laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma ja annetaan kustannusarvio suunnitelluista hoitotoimenpiteistä.

Paikkaushoidot

Suun ja hampaiden säännöllinen ja huolellinen puhdistaminen ovat terveiden hampaiden perusta. Suun terveydestä huolehtimiseen liittyy oleellisesti myös säännöllinen hampaiden tarkastus hammaslääkärillä.

Protetiikka

Kun suuhun valmistetaan erilaisia rakenteita korvaamaan yhtä tai useampaa puuttuvaa hammasta, puhutaan protetiikasta. Proteesihoidon valintaan vaikuttaa oleellisesti se, onko hampaasta menetetty kruunun osa vai koko kruunu, hammas juurineen, vai useita hampaita ylä- ja/tai alaleuan kaikki hampaat.

Esteettinen hammashoito

Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan esimerkiksi vaalentaa hampaita, tehdä aidon hampaan näköisiä ja tuntuisia kruunuja, posliinipaikkoja ja hampaan pinnan peittäviä laminaatteja. Paikkaukset tehdään huomaamattomasti hampaan värisillä materiaaleilla.

Suukirurgia ja hampaan poistot

Teemme myös suukirurgisia toimenpiteitä, kuten hampaan leikkauksellisia poistoja, hampaan juuren kärjen leikkauksia,implanttikirurgiaa eli keinojuurikirurgiaa yms.

Ota yhteyttä

Kuusankosken Hammaslääkäriasema Oy
Valtakatu 25
45700 Kuusankoski

Aukioloajat

ma-to 7.45–17.00
pe 7.45–15.00